Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pirogger med lammefyld

Pirogger med lammefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
30 g.smør
2 dl.letmælk
2 dl.kærnemælk
50 g.gær
2 tsk.salt
1 fedpresset hvidløg
150 g.sigtemel
400 g.hvedemel
 
 Fyld:
300 g.hakket lamme– eller fårekød
0.5 tsk.sambal Oelek (rød chilipasta)
1.5 tsk.rød pesto
1 tsk.paprika
0.5 porre skåret i tynde ringe
3 tsk.persille
1 tomat skåret i tern
2 dl.sauce Cheasy 1% med tomat og basilikum
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde og tilsæt letmælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kærnemælken. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt sammen. Dæk skålen til med et klæde og stil dejen til hævning et lunt sted i godt 1 time. Herefter æltes dejen godt igennem på et meldrysset bord.

Svits kødet i lidt god olie. Tilsæt Sambal Oelek, rød pesto og paprika. Lad det simre lidt. Derefter tilsættes porre, hakket persille og tomat. Blandingen smages til med Cheasy sauce, salt og peber.

Dejen udrulles i ca ½ cm tykkelse og udstikkes i runde bunde. Kanterne pensles med æg og kom fyldet på. Luk sammen og tryk kanterne med en gaffel, der er duppet i mel. Pensl med æg og bag piroggerne ved 200 grader i 12—15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 6817 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu