Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pirogger specialca

Pirogger specialca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
2 dl.lunken vand
1 æg
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
50 g.revet gulerod
75 g.rugmel
300 g.hvedemel
 
 Fyld pr. stk
1 tynd skive hamburgryg
1 skiveost 30+
0.5 minimajs
2 tynde tomatbåde
 
 Pensling:
 ylette
 


Opskrift:

Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket med et viskestykke i ca. 30 min. Del dejen i 16 lige store stykker. Rul hvert enkelt stykke ud , så det har størrelsen af en desserttallerken. Læg fyldet på. Pensl kanten med ylette. Fold dejen sammen om fyldet og luk med en gaffel. Pensl piroggerne med ylette. Bag dem ved 225° i ca. 15 min. Kan serveres som frokostret sammen med en blandet salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13012 gange,
og udskrevet 266 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu