Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pirogger specialca

Pirogger specialca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
2 dl.lunken vand
1 æg
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
50 g.revet gulerod
75 g.rugmel
300 g.hvedemel
 
 Fyld pr. stk
1 tynd skive hamburgryg
1 skiveost 30+
0.5 minimajs
2 tynde tomatbåde
 
 Pensling:
 ylette
 
Opskrift:
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket med et viskestykke i ca. 30 min. Del dejen i 16 lige store stykker. Rul hvert enkelt stykke ud , så det har størrelsen af en desserttallerken. Læg fyldet på. Pensl kanten med ylette. Fold dejen sammen om fyldet og luk med en gaffel. Pensl piroggerne med ylette. Bag dem ved 225° i ca. 15 min. Kan serveres som frokostret sammen med en blandet salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13360 gange,
og udskrevet 278 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu