Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pirogger med rejer

Pirogger med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300 g.rejer
150 g.flødeost naturel
25 g.smør
2 tsk.maizenemel
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 frisk purløg
 
2 pakker frossen butterdej
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Rul de optøede butterdejsplader lidt større og del dem, så der bliver fire stykker af hver plade.

Rejerne hakkes groft og blandes med de øvrige ingredienser. Læg l spsk. fyld på den ene halvdel af hvert butterdejsstykke. Fold den anden halvdel l af dejen over og pres kanten med en gaffel.

Piroggerne sættes på en bageplade beklædt med bagepapir og pensles med æg. Bages i ovnen ved 225° C i ca. 20 min., til de er brune.

Piroggernes form kan naturligvis varieres - firkanter, trekanter eller halvmåner, og de kan bruges både som snack og forret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14021 gange,
og udskrevet 484 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2019-10-31 18:03:57
Pia Verdens bedste opskrift laver den stadig 7 år efter jeg faldt over den👍


pia  -  2012-10-26 14:14:24
Jeg har lavet denne ret mange gange som forret på en bund af sprød iceberg salat med chilli dressing, Den er et hit hver gang.