Butterdejen tages frem og spinaten tøs op. Puds laksen af og skær den i terninger. Hak løget fint. Indstil ovnen på 250 o. Svits løget i en gryde i halvdelen af margarinen. Kom laksen i og lad det snurre et par min. Krydder med peber. Tag gryden af varmen, tilsæt en æggeblomme og 1/2 dl vand. Bland det godt og lad det køle af.Hak spinaten godt og tryk den fri for væde. Svits den i resten af smørret. Krydder med salt, peber og hvidløg.
Kom mel på bordet og rul butterdejen ud i 4 aflange plader på 30 x 10 cm. Læg 2 stykker på en bageplade og pensel kanterne med æg. Læg spinat på midten af stykkerne og fordel laksen henover. Læg tilsidst de 2 sidste plader over som låg og tryk kanterne godt sammen med en gaffel. Lav et par lufthuller i låget og pensel det hele med sammenpisket æg.
Bages i ovnen i 8-10 min. ved 250 o og serveres varme evt. som frokostret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 26276 gange, og udskrevet 786 gange.
Kommentarer
Per - 2011-12-29 14:20:51 Der er en plantemargarine som heder nutana, den er mælkefri
Bettina - 2011-12-29 14:18:47 Kan man lave den på forhånd og så varme piroggerne senere?
Bettina Bay-Smidt - 2011-12-26 11:25:56 Hjælp ?? hvilket mærke margarine er mælke og soyafri?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider