Skinke Piroger

Skinke Piroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.mælk
25 g.gær
75 g.margarine
400 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
1 æg
 
 Fyld:
100 g.røget skinke eller filet
3 hårdkogte æg
85 g.flødeost
1 tsk.fransk sennep
1 spsk.klippet purløg
 
Opskrift:
Mælken lunes og gæren smuldres i. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen. Dejen stilles til hævning et lunt sted i ¾ time.

Skinken og æg hakkes og røres sammen med resten af fyldet.

Dejen slås ned og deles i to. Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12-15 cm. i diameter.

Ca. ½ spsk. fyld lægges på hver cirkel. Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen, brug evt. en gaffel. Piroggerne stilles på plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca. 10 minutter.

Bagetid 15 – 20 minutter ved 225 grader. Serveres som frokost eller natmad.





karakterer:
Opskriften er vist 35174 gange,
og udskrevet 989 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-25 11:06:20
Hvor mange får man ud af den opskrift forbyder står der ikke

  -   2010-01-29 18:23:22
super opskrift. vi har dog kun brugt opskriften for dejen og improviseret resten af vejen. vi kan stærkt anbefale af bruge følgende som fyld: - pesto - kylling - bacon - ost - grønsager efter eget valg det smager skønt, i skulle prøve det : )

  -   2009-12-19 23:02:49
mm, mm og mm. Smager godt, og det tar ikke lang tid.

  -   2007-10-14 15:50:46
Gode. Lavede 12 stk. Brugte pikant-ost..

  -   2005-01-01 01:01:01
Det vil være rart at vide, hvormange piroger man får pr. portion