Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksefarsbrød

Oksefarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oksefarsbrød, billede 4 Oksefarsbrød, billede 1 Oksefarsbrød, billede 2 Oksefarsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.hakket oksekød
1.5 dl.creme fraiche
50 g.tomatsuppe pulver
1 finthakket løg
2 fedknust hvidløg
3 tsk.stødt paprika
1 tsk.finthakket rød chili
 salt
 peber
 


Opskrift:

Opvarm ovnen til 180 grader.

Pensl en rugbrødsform (21 x 14 x 7 cm) med smeltet smør eller olie. Og beklæd formen med bagepapir. Kom kødet i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser og rør godt. Pres blandingen godt ned i formen. bages i ovnen 1 time, eller til overfladen er brun, og farsbrødet føles fast i midten.

Vend formen på hovedet og tag farsbrødet ud og skær det i skiver.

Serveres med salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (20 stemmer)

Opskriften er vist 59285 gange,
og udskrevet 1221 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita 24/8-09  -  2009-08-30 15:49:06
Rigtig god. brugte 1 lille dåse tomatpure istedet for pulvertomatsuppe. Rev 4 gullerødder som jeg også kom i farsen. Formede farsen til et brød og kom den i et fad, og pakkede den ind i filodej. Severede halve bagte kartofler til samt majskolber.