Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mandel-, hasselnødde- eller solsikkemælk

Mandel-, hasselnødde- eller solsikkemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Mælkeprodukterstatninger

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandKilde : joy

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.vand
 
5 dl.mandler hasselnødder eller solsikkefrø eller en blanding af to eller tre af dem. Lagt i blød mindst 6 timer
 
2 medjool-dadler eller 4 andre slags stenfri.
 


Opskrift:

Blend alle ingredienser så længe som muligt for at få nødderne blendet så meget i stykker som muligt. Si mælken, og blend pulpen endnu en gang eller 2 med nyt vand.

Holder sig 2-3 dage i køleskab. Mælken skiller, når den har stået et stykke tid, og skal rystes/omrøres før brug.

Mælken kan smagssættes med kanel, koriander, vanilje, carob, honning, osv.

Tips:

Nøddepulpen kan bruges til at lave dehydrerede burgere, og kan endda fryses ned, hvis man ikke har brug for den med det samme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9686 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu