Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød med feta I

Farsbrød med feta I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Farsbrød med feta I, billede 4 Farsbrød med feta I, billede 1 Farsbrød med feta I, billede 2 Farsbrød med feta I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
200 g.kogte ris
1 æg
1 dl.vand
 salt
 peber
 
 Fyld:
2 spsk.hakket persille
1 fedhakket hvidløg
1 lille hakket løg
100 g.fetaost
 
2 tomater
 
25 g.smør
 


Opskrift:

Rør det hakkede kød med æg, vand og krydderier til fars. Rør de kolde ris i.

Fyld:
Rør persille, hvidløg, løg og smuldret fetaost sammen.

I et smurt ovnfast fad lægges nu skiftevis fars, fyld og tomater i skiver. Begynd og slut med fars.

Fordel smørklatter over og bag retten i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca 50 minutter.

Server en god tomatsalat og evt flutes til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (25 stemmer)

Opskriften er vist 96577 gange,
og udskrevet 2914 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nadia  -  2015-04-01 17:50:05
Har lavet dette farsbrød før hvor det blev godt men uden tomater. den her gang har jeg købt en feta der var svær og smuldre. Håber det bliver godt alligevel. Og brugte tomater. Pyntet med bacon. Ellers har jeg fulgt opskriften til punkt og prikke. Skriver lige hvordan det bliver.


Pernille  -  2014-09-16 20:17:04
Virkelig god opskrift men jeg brugte ikke alle 200 g ris


Magnus  -  2011-04-05 18:52:45
Jeg anbefaler man bruger en cremet blok fetaost som Puck eller Domyati, rigtig græsk feta er lavet på gedemælk og kan ikke anbefales :-)


Lyngby  -  2011-02-17 18:45:21
Smager himmelsk! Men brug nu rigtig græsk feta og ikke salattern. Velbekomme.


Sanne  -  2007-10-29 07:46:48
rigtig lækker!


Erik  -  2007-08-12 13:19:21
Smager rigtig godt,-tomater kan sagtens undværes


  -  0000-00-00 00:00:00
jørgen serverede nye kartofler til


jørgen  -  0000-00-00 00:00:00
valgte purløg og lagde havartiost overpå efter den var bagt pyntede med stegt bacon


Anne  -  0000-00-00 00:00:00
den er god men det hedde græsk farsbrød