Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød med rødkål

Farsbrød med rødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hk. oksekød
1 løg
5 dl.fintsnittet rødkål
1 æg
1 dl.bouillon
 salt
 peber
150 g.bacon
 


Opskrift:

Rør alt - undtagen bacon - sammen og krydr farsen godt. Form til et brød og kom i smurt, ovnfast fad. Læg baconskiver over. Sæt fadet i ovnen ved 225° i 20 min. Dæmp varmen til 200° og lad farsbrødet få endnu 25 min.

Servér stuvede eller kogte grønsager til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 19325 gange,
og udskrevet 611 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lottebg  -  2011-11-16 07:02:25
Her i huset var den ingen succes, den var smulrende og tør og så samtidig vandet af kålen, godt jeg havde lavet en sovs til, det er ikke en ret vi laver igen, desværre


kram17  -  2008-10-23 18:43:37
Superlækker - en god måde at få lokket kål i ungerne, de opdager det slet ikke


  -  2008-03-02 19:25:06
Fin hverdagsret. Server evt. med coleslaw.


Den Hellige Flagermus  -  2007-12-26 18:19:12
Super lækker opskrift! **savle savle**