Det hakket kød røres til fars med æg,mælk,mel,hakket løg og hakket persille samt salt,peber.
Rodfrugten skrælles og skæres i store tern,som ristes på en pande ca 5 min.
Halvdelen af farsen lægges i bunden af et smurt ovnfast fad,og rodfrugten fordeles på farsen og resten af farsen lægges oven på.
Retten bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 1 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 51661 gange, og udskrevet 1716 gange.
Energi:
KJ total 6953 (1655 kcal)
KJ pr. Pers. 1738 (413 kcal)
Vægt ialt 1447 gram
Vægt pr. Pers. 361 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal) Protein 7.5 gram Fedt 6.1 gram Kulhydrat 8.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Christian - 2017-02-25 19:42:53 Super enkelt og super velsmagende! Groft flutes passer godt til.
Anni - 2016-03-24 20:54:24 Kom lidt reven ost i farsen, det er lækkert 😊
Per - 2010-09-05 18:04:37 1 time er i overkanten, 40 er mere passende.
Anita - 2010-03-27 15:03:20 1/10-2006 god opskrift, brug gerne mere persille. selleri kan erstattes eller suppleres med porre. Kom bacon ovenpå det sidste lag fars. Tilbehør bagte tomater med basillikum.
- 2010-01-20 09:00:12 Hvad kan man anbefale at servere til denne ret ? - Kan man lave retten helt færdig og derefter fryse den til senere brug?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider