Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød med Fløde og Tomat

Farsbrød med Fløde og Tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
750 g.hakket oksekød
1.6 dl.creme fraiche
50 g.tomatsuppe pulver
1 fint hakket løg
2 fedknust hvidløg
3 tsk.stødt paprika
1 tsk.finthakket rød chili
 salt
 peber
 


Opskrift:

opvarm ovnen til 180 grader. Pensl en rugbrødsform ( 21 x 14 x 7 cm ) med s,eltet smør eller olie. Og beklæd formen med bageparpir. Kom kødet i en stor skål sammen med de øvrige ingredienser og rør godt. Pres blandingen godt ned i formen. bages i ovnen 1 time, eller til overfladen er brun, og farsbrødet føles fast i midten. vend formen på hovedet og tag farsbrødet ud og skær det i skiver. serveres med salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 23090 gange,
og udskrevet 467 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

V  -  0000-00-00 00:00:00
Der står fløde i overskriften - hvor blev den af i selve opskriften?