Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bountykugler

Bountykugler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anna

Indsendt :



Ingredienser:
125 g.kokosmel
100 g.flormelis
50 g.smør
2 spsk.piskefløde
1.5 tsk.finrevet appelsinskal ( kan udelades! )
150 g.mørk chokolade ( ca. 55% kakao )
 
 Pynt:
 Kokosmel
 
Opskrift:
kom kokosmel, florsukker, smør, piskefløde i en tykbundet gryde.

Varm blandingen ved svag varme og under omrøringi ca. 5 min. - Blandingen skal være fast og sammenhængende.

Tag gryden af varmen, og smag evt. til med appelsinskal.

Form den varme kokosblanding med to teskeer ( kan godt være lidt svært!! ) til 50 små kokosæg eller 25 store, formet med spiseskeer. Læg dem på en bakke/ tallerken med bagepapir. Stil æggene tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller til de er kolde

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad eller i microovnen.

Læg et kokosæg på en gaffel og vend hurtigt ægget i den smeltede chokolade. Stil det overtrukkede æg tilbage på bakken, og pynt med kokosmel.

Overtræk og pynt resten. Stil kokosæggende tildækket i køleskabet til chokoladen er stivnet ( ca. 30 min. )


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (25 stemmer)

Opskriften er vist 25383 gange,
og udskrevet 576 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

farmerne  -  2007-06-18 15:04:23
det smager af sovs

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Det tager lang tid at lava den, men det holder længe og smager af HIMMEL!!

Annalisa  -  0000-00-00 00:00:00
det ku godt være appelsinen

Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare VILDT god!!!!!