| |
|
Dejlig lækker chokosnack
Dejlig lækker chokosnack, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
25 | g. | smør25 g. smør | 0.5 | dl. | grofthakkede hasselnøddekerner 0.5 dl. grofthakkede hasselnøddekerner | 0.5 | dl. | grofthakkede smuttede mandler0.5 dl. grofthakkede smuttede mandler | 200 | g. | mærk chokolade (ca. 55 % kakao)200 g. mærk chokolade (ca. 55 % kakao) | 5 | dl. | let knuste cornflakes 5 dl. let knuste cornflakes | | | | 50 | | små papirforme til konfekt50 små papirforme til konfekt | | | |
| |
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner
Svits nødder og mandler i 1 minut.
Bræk/ hak chokoladen i mindre stykker, og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under blid omrøring.
Tag panden af varmen og vend de let knuste cornflakes i.
Fordel blandingen i papirformene og stil cornflakestoppene tildækket i køleskabet i mindst en 1 time eller til chokoladen er stivnet
Tips:
I stedet for mørk chokolade KAN man anvende mælkechokolade.
Cornflakesstoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn og de kan fryses.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 12405 gange, og udskrevet 159 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|