Ælt evt. kødet med godt skyllet, hakket persille.
Form 4 store krebinetter.
Brun dem på en tør teflonpande eller i meget lidt smør.
Krydr med salt og peber og steg dem ca. 4 minutter på hver side.
Pil og hak løget fint.
Skrab gulerødderne og skær dem i ikke for tykke skrå skiver.
Smelt smørret i en gryde og vend begge dele heri 2-3 minutter.
Hæld fløde og bouillon ved.
Det skal kun lige dække.
Lad det simre uden låg til gulerødderne er tilpas møre, ca. 8 minutter.
Dryp citronsaft i til fløden tykner.
Vend mynten i og smag til med peber og evt. salt. server til krebinetterne.
Server med små kartofler, salat eller brød.
Tips:
Husk kun at komme persille i hakket kød der skal spises samme dag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(6 stemmer)
Opskriften er vist 13704 gange, og udskrevet 185 gange.