Tø rejerne op og halver peberfrugten, skær den i fine strimler. Svits den i smørret, drys mel over og spæd med suppen. Lad det snurre i 5 min. Og tilsæt derpå mælk, vin pure og rejer. Smag til med salt og peber, og hæld suppen i ovnfast portionsskåle.
Rul dejen let ud og skær den til, sådan at den kan dække skålen og stikke 2 cm, ud over kanten hele vejen rundt. Pensl både skål og dej to gange med æggehvider, læg låget på og tryk det omhyggeligt til.
Pensl låget med sammenpisket æg og bag suppen i ca. 20 min. Ved 200g.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12659 gange, og udskrevet 359 gange.
Kommentarer
Nina - 2008-11-01 17:16:28 Utrolig lækker og delikat suppe!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider