Spansk indbagt rejesuppe

Spansk indbagt rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Frosne rejer
1 stor peberfrugt
30 g.Smør
3 spsk.hvedemel
5 dl.Bouillon
2.5 dl.Mælk
2.5 dl.Hvidvin
2 spsk.Tomatpure
 Salt
 peber
1 pk.Butterdej
2 æggehvider
1 æg
 
Opskrift:
Tø rejerne op og halver peberfrugten, skær den i fine strimler. Svits den i smørret, drys mel over og spæd med suppen. Lad det snurre i 5 min. Og tilsæt derpå mælk, vin pure og rejer. Smag til med salt og peber, og hæld suppen i ovnfast portionsskåle.

Rul dejen let ud og skær den til, sådan at den kan dække skålen og stikke 2 cm, ud over kanten hele vejen rundt. Pensl både skål og dej to gange med æggehvider, læg låget på og tryk det omhyggeligt til.

Pensl låget med sammenpisket æg og bag suppen i ca. 20 min. Ved 200g.





karakterer:
Opskriften er vist 14911 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-01 17:16:28
Utrolig lækker og delikat suppe!