rejer pillet og skåret i halve, skallerne skal også bruges 250 g. rejer pillet og skåret i halve, skallerne skal også bruges
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
2
stk.
citrongræs 2 stk. citrongræs
6
dl.
hønsebouillon 6 dl. hønsebouillon
4
spsk.
limesaft 4 spsk. limesaft
2
tsk.
fiskesauce 2 tsk. fiskesauce
0.5
tsk.
Sambal Oelek 0.5 tsk. Sambal Oelek
Pynt: Pynt:
6
papirtynde skiver lime til pynt 6 papirtynde skiver lime til pynt
friske korianderblade til pynt evt. friske korianderblade til pynt evt.
Opskrift:
Opvarm en wok over kraftig varme indtil den ryger. Tilsæt olie, og steg rejeskallerne, under omrøring, indtil de skifter farve til lyserød - ca. 1 min. Tilsæt hønsebouillon, citrongræs og bring suppe n i kog. Læg låg på, skru ned for varmen og småkog i 5 min. Sluk for blusset og lad suppen stå i 15 min. Si suppen og smid skallerne og citrongræs væk. Kom suppen tilbage i wokken og bring den i kog. Tilsæt limesaft, sambal oelek, fiskesauce og rejerne. Kog ca. 1 minut.
Serveres med en skive lime og lidt korianderblade i hver portion.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9583 gange, og udskrevet 177 gange.
Kommentarer
Maja - 2007-05-18 09:47:36 ØH det er vidst ikke græsk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider