Rejesuppe med citrongræs

Rejesuppe med citrongræs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rejer pillet og skåret i halve, skallerne skal også bruges
2 spsk.olie
2 stk.citrongræs
6 dl.hønsebouillon
4 spsk.limesaft
2 tsk.fiskesauce
0.5 tsk.Sambal Oelek
 
 Pynt:
6 papirtynde skiver lime til pynt
 friske korianderblade til pynt evt.
 
Opskrift:
Opvarm en wok over kraftig varme indtil den ryger. Tilsæt olie, og steg rejeskallerne, under omrøring, indtil de skifter farve til lyserød - ca. 1 min. Tilsæt hønsebouillon, citrongræs og bring suppe n i kog. Læg låg på, skru ned for varmen og småkog i 5 min. Sluk for blusset og lad suppen stå i 15 min. Si suppen og smid skallerne og citrongræs væk. Kom suppen tilbage i wokken og bring den i kog. Tilsæt limesaft, sambal oelek, fiskesauce og rejerne. Kog ca. 1 minut.

Serveres med en skive lime og lidt korianderblade i hver portion.





karakterer:
Opskriften er vist 10470 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-18 09:47:36
ØH det er vidst ikke græsk