Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stærk og syrlig rejesuppe

Stærk og syrlig rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.rå kæmperejer
2 små friske rød chili
1 spsk.frisk skåret citron græs
0.5 spsk.frisk revet ingefær
2 spsk.fiske sauce (fås i specialforretninger)
2 spsk.soys sauce
1 spsk.lime saft
1 spsk.sukker
4 skalotter fint hakket
200 g.små champignon i same størrelse
0.25 bdt.frisk koriander
 
 Fiske bouillon:
500 g.fiske ben gerne fra fladfisk
 evt. skaller fra kæmperejerne
2.5 l.vand
2 stk.citrongræs skåret i mindre stykker
1 lille halveret rød chili
4 lime eller citronblade
3 stk.tørret galangarod ( fås i specialforretninger) kan udelades
 salt
 


Opskrift:

Pil rejerne og læg skallerne sammen med fiske benen.

Start på fiskefonden. Kom alle ingredienser i en storgryde og kom koldt vand på. Lad det koge op og lad det kome i min. 5 minutter. Tag gryden af varmen og lad det trække i 20 min. Sæt et over varmen i gen og lad det koge op. Lad det igen koge min. 5 min. Sluk og sigt fonden. Kog det ned til ca. 1½ liter. Smag til med lidt salt

Kom fiske fonden i en gryde og tilsæt rejer, chili, ingefær, soya, saft, skalotter, sukker og champignon. Lad det varme op og lad det simre til rejerne er møre. Drys med frisk koriander




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8525 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu