Kommentarer
Soley - 2019-09-14 00:30:33 hvilken boullion bruger I?
Cataleya - 2017-09-18 21:16:10 Fantastisk ret! Jeg laver den ofte for familien og det er en vinder! Jeg udelade nogle gange ferskerne og ferske saft go det virker også helt fint + jeg bruger kylling istedet for rejer, når jeg ikke har rejer herhjemme. 5 stjerner herfra!
wivian - 2017-04-16 16:53:12 den kinesiske rejesuppe er bare fantastisk
Christian Ø - 2010-03-17 11:20:26 Denne suppe har været favorit i min famile i mere end 25 år og har gået sin sejrsgang fra mund til mund siden. Det skal siges at der skal mere karry i end 2spsk, nok nærmere 3 spsk. Brug en stor dåse ferskner. Lad suppen simre i 1-2 timer og smag til med karry og salt til sidst. Brug store rejer og gerne rundhåndet. Den skal serveres med ultra fintsnittet iceberg-salat.
Camilla - 2010-02-01 21:09:44 Super nem og rigtig lækker suppe. Jeg udelod dog saften fra ferskerne. Vil helt sikkert lave den igen :o)
Daniel - 2008-11-14 13:55:05 Suppen både ser og lyder ret så lækker, men jeg har dog et spørgsmål.
Skal suppen ikke blendes, for at give en mere fyldig og afrundet smag?
flodhesten - 2008-04-09 20:12:16 den smager ekstra lækkert, hvis man hælder en halv l piskefløde i 2 boullion terninger istedet for 1. og så chili for lidt bid:-)
Per - 2008-01-07 08:34:55 Jeg brugte en dåse ferskner på 820 g. 470 g. drænet vægt.
Lisbeth - 2007-12-28 10:30:53 En nem og god suppe, som også børn elsker
Lene Nielsen - 2007-03-18 11:23:48 Rigtig god og nem suppe. Jeg tilføjede lidt hot chilisovs, det gav lidt mere bid.
|