Kinesisk rejesuppe

Kinesisk rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :
Kinesisk rejesuppe, billede 4 Kinesisk rejesuppe, billede 1 Kinesisk rejesuppe, billede 2 Kinesisk rejesuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
1 stort hakket løg
2 spsk.karry
1-3 fedhvidløg (kan udelades)
 
5 dl.bouillon
 saft fra fersknerne
1 ds.hakkede tomater
 
2.5 dl.piskefløde
 
200 g.rejer
1 ds.ferskner
 
Opskrift:
Løget svitses karry svitses med et øjeblik 1-3 fed hvidløg presses og svitses med (kan udelades).

Bouillon, saften fra fersknerne og 1 dåse hakkede tomater tilsættes. Det hele småsnurrer i 15 minutter og tilsættes så piskefløde.

Inden serveringen tilsættes fersknerne i tern samt rejer.

Serveres med lune flutes + evt. persillesmør.





karakterer:
Opskriften er vist 83036 gange,
og udskrevet 2208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (97 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-03-28 18:59:00
superlækker suppe

  -   2019-09-14 00:30:33
hvilken boullion bruger I?

  -   2017-09-18 21:16:10
Fantastisk ret! Jeg laver den ofte for familien og det er en vinder! Jeg udelade nogle gange ferskerne og ferske saft go det virker også helt fint + jeg bruger kylling istedet for rejer, når jeg ikke har rejer herhjemme. 5 stjerner herfra!

  -   2017-04-16 16:53:12
den kinesiske rejesuppe er bare fantastisk

  -   2010-03-17 11:20:26
Denne suppe har været favorit i min famile i mere end 25 år og har gået sin sejrsgang fra mund til mund siden. Det skal siges at der skal mere karry i end 2spsk, nok nærmere 3 spsk. Brug en stor dåse ferskner. Lad suppen simre i 1-2 timer og smag til med karry og salt til sidst. Brug store rejer og gerne rundhåndet. Den skal serveres med ultra fintsnittet iceberg-salat.

  -   2010-02-01 21:09:44
Super nem og rigtig lækker suppe. Jeg udelod dog saften fra ferskerne. Vil helt sikkert lave den igen :o)

  -   2008-11-14 13:55:05
Suppen både ser og lyder ret så lækker, men jeg har dog et spørgsmål. Skal suppen ikke blendes, for at give en mere fyldig og afrundet smag?

  -   2008-04-09 20:12:16
den smager ekstra lækkert, hvis man hælder en halv l piskefløde i 2 boullion terninger istedet for 1. og så chili for lidt bid:-)

  -   2008-01-07 08:34:55
Jeg brugte en dåse ferskner på 820 g. 470 g. drænet vægt.

  -   2007-12-28 10:30:53
En nem og god suppe, som også børn elsker

  -   2007-03-18 11:23:48
Rigtig god og nem suppe. Jeg tilføjede lidt hot chilisovs, det gav lidt mere bid.