Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk rejesuppe

Kinesisk rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk rejesuppe, billede 4 Kinesisk rejesuppe, billede 1 Kinesisk rejesuppe, billede 2 Kinesisk rejesuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
1 stort hakket løg
2 spsk.karry
1-3 fedhvidløg (kan udelades)
 
5 dl.bouillon
 saft fra fersknerne
1 ds.hakkede tomater
 
2.5 dl.piskefløde
 
200 g.rejer
1 ds.ferskner
 


Tilbehør:
Lune flutes + evt. persillesmør.
Opskrift:

Løget svitses karry svitses med et øjeblik 1-3 fed hvidløg presses og svitses med (kan udelades).

Bouillon, saften fra fersknerne og 1 dåse hakkede tomater tilsættes. Det hele småsnurrer i 15 minutter og tilsættes så piskefløde.

Inden serveringen tilsættes fersknerne i tern samt rejer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (91 stemmer)

Opskriften er vist 68494 gange,
og udskrevet 2061 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Cataleya  -  2017-09-18 21:16:10
Fantastisk ret! Jeg laver den ofte for familien og det er en vinder! Jeg udelade nogle gange ferskerne og ferske saft go det virker også helt fint + jeg bruger kylling istedet for rejer, når jeg ikke har rejer herhjemme. 5 stjerner herfra!


wivian  -  2017-04-16 16:53:12
den kinesiske rejesuppe er bare fantastisk


Christian Ø  -  2010-03-17 11:20:26
Denne suppe har været favorit i min famile i mere end 25 år og har gået sin sejrsgang fra mund til mund siden. Det skal siges at der skal mere karry i end 2spsk, nok nærmere 3 spsk. Brug en stor dåse ferskner. Lad suppen simre i 1-2 timer og smag til med karry og salt til sidst. Brug store rejer og gerne rundhåndet. Den skal serveres med ultra fintsnittet iceberg-salat.


Camilla  -  2010-02-01 21:09:44
Super nem og rigtig lækker suppe. Jeg udelod dog saften fra ferskerne. Vil helt sikkert lave den igen :o)


Daniel  -  2008-11-14 13:55:05
Suppen både ser og lyder ret så lækker, men jeg har dog et spørgsmål. Skal suppen ikke blendes, for at give en mere fyldig og afrundet smag?


flodhesten  -  2008-04-09 20:12:16
den smager ekstra lækkert, hvis man hælder en halv l piskefløde i 2 boullion terninger istedet for 1. og så chili for lidt bid:-)


Per  -  2008-01-07 08:34:55
Jeg brugte en dåse ferskner på 820 g. 470 g. drænet vægt.


Lisbeth  -  2007-12-28 10:30:53
En nem og god suppe, som også børn elsker


Lene Nielsen  -  2007-03-18 11:23:48
Rigtig god og nem suppe. Jeg tilføjede lidt hot chilisovs, det gav lidt mere bid.