faste kartofler i små tern400 g. faste kartofler i små tern
200
g.
broccoli i buketter200 g. broccoli i buketter
2
tsk.
salt2 tsk. salt
lidt
peber lidt peber
200
g.
rejer200 g. rejer
Pynt: Pynt:
Klippet purløg Klippet purløg
Creme fraiche Creme fraiche
Opskrift:
Løget svitses i olien.
Tilsæt tomatpure, chili og bouillon.
Når væske koger, kommer du kartoflerne i.
Koger ved svag varme i 15 minutter.
Tilsæt broccolien og kog i yderligere 5 minutter.
Tilsæt salt og peber og smag suppen til.
Kom til sidst rejerne i og varm suppen til kogepunktet.
Rejerne skal højst koge 1 minut.
Suppen serveres meget varm med lidt creme fraiche og klippet purløg.
Tips:
Velegnet som forret, og med groft brød til er den et måltid i sig selv
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9381 gange, og udskrevet 238 gange.
Kommentarer
Ida - 0000-00-00 00:00:00 Hvordan i alverden kan der være to, der giver denne ret 10? Der skal alt for meget chili i. Jeg puttede det halve i og den er stadig drønstærk og hvis det ikke var for chilien så var den stadig også kun middelmådig!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider