Kartoffel-chili-rejesuppe

Kartoffel-chili-rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hakket løg
1 spsk.olie
1 dl.tomatpure
1 spsk.stødt chili
1 l.bouillon
400 g.faste kartofler i små tern
200 g.broccoli i buketter
2 tsk.salt
 lidtpeber
200 g.rejer
 
 Pynt:
 Klippet purløg
 Creme fraiche
 
Opskrift:
Løget svitses i olien. Tilsæt tomatpure, chili og bouillon. Når væske koger, kommer du kartoflerne i. Koger ved svag varme i 15 minutter.

Tilsæt broccolien og kog i yderligere 5 minutter. Tilsæt salt og peber og smag suppen til.

Kom til sidst rejerne i og varm suppen til kogepunktet. Rejerne skal højst koge 1 minut.

Suppen serveres meget varm med lidt creme fraiche og klippet purløg.

Tips:

Velegnet som forret, og med groft brød til er den et måltid i sig selv





karakterer:
Opskriften er vist 10103 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan i alverden kan der være to, der giver denne ret 10? Der skal alt for meget chili i. Jeg puttede det halve i og den er stadig drønstærk og hvis det ikke var for chilien så var den stadig også kun middelmådig!