Rejesuppe med rødtunge, karry og fersken

Rejesuppe med rødtunge, karry og fersken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :

Ingredienser:
1 pakke rejer (frosne optøede rejer)
 rødtungefilet
 skalotteløg
2 fedhvidløg
 karry
 friske flåede tomater
1 ds.syltede fersken
 kinakål
 fiskefond
 
Opskrift:
Løgene hakkes og svitses i en gryde. Tomaterne hakkes groft og kommes ved. Den i forvejen lavede fiskefond tilsættes, og retten simrer i cirka 15 minutter.

Fersknerne skæres i små både og tilsættes sammen med rejerne. Rødtungefileten skæres i små stykker og tilsættes ligeledes. Det hele simrer i yderligere fem minutter. Smag hele tiden til med salt, peber og karry.

Kinakål hakkes meget fint og lægges i bunden af en varm, dyb tallerken. Herefter hældes den varme suppe over. Alternativt kan man bruge den hakkede salat som pynt oven på suppen.

Tips:

Udgangspunktet for denne opskrift er, at ingrediensernes mængde anvendes efter egen fornemmelse / smag.


karakterer:
Opskriften er vist 9564 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu