Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejesuppe med tomatpasta

Rejesuppe med tomatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :




Ingredienser:
400 g.levende rejer
0.5 gulerod
0.5 porrer
1 løg
1 skiveselleri
1 tsk.paprika
2 spsk.koncentreret tomatpure
1 l.fiskesuppe
1 dl.vindruekerneolie
2 dl.tør hvidvin
 
 Tomatpasta:
1 spsk.koncentreret tomatpure
1 stor kartoffel
2 æggeblommer
0.5 tsk.safran
4 tomater
1 dl.olivenolie
2 spsk.grøn og rød basilikum
8 skiverfranskbrød
 


Opskrift:

Urterne renses, skylles og skæres i små terninger. De sauteres i olien til de er møre. Tilsæt rejerne og lad dem sautere med til de er helt røde.

Tilsæt hvidvinen og lad det koge lidt ned. Tilsæt fiskesuppen, tomatpureen og paprika. Lad det koge i 10 minutter, blend det og passer det igennem en sigte.

Tomatpasta :
Kartoflen skrælles og skæres i terninger. Kog dem møre i vand. Purer dem igennem en sigte og rør det med æggeblommer, tomatpure, knust safran, olivenolie, hakket rød og grøn basilikum og tomatkødet, som er befriet for skind og kerner og hakket med en kniv.

Anretning:
Brødet afskorpes og ristes og serveres ved siden af den kogende suppe. I en skål serveres tomatpastaen, så man selv kan røre så meget af den i sin portion suppe, som man har lyst til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8191 gange,
og udskrevet 87 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nanna  -  2007-12-18 15:55:21
Skal man ligefrem bruge levende rejer? Hvordan skal det forståes, og hvornår skal man dræbe dem?