Rejesuppe med tomatpasta

Rejesuppe med tomatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.levende rejer
0.5 gulerod
0.5 porrer
1 løg
1 skiveselleri
1 tsk.paprika
2 spsk.koncentreret tomatpure
1 l.fiskesuppe
1 dl.vindruekerneolie
2 dl.tør hvidvin
 
 Tomatpasta:
1 spsk.koncentreret tomatpure
1 stor kartoffel
2 æggeblommer
0.5 tsk.safran
4 tomater
1 dl.olivenolie
2 spsk.grøn og rød basilikum
8 skiverfranskbrød
 
Opskrift:
Urterne renses, skylles og skæres i små terninger. De sauteres i olien til de er møre. Tilsæt rejerne og lad dem sautere med til de er helt røde.

Tilsæt hvidvinen og lad det koge lidt ned. Tilsæt fiskesuppen, tomatpureen og paprika. Lad det koge i 10 minutter, blend det og passer det igennem en sigte.

Tomatpasta :
Kartoflen skrælles og skæres i terninger. Kog dem møre i vand. Purer dem igennem en sigte og rør det med æggeblommer, tomatpure, knust safran, olivenolie, hakket rød og grøn basilikum og tomatkødet, som er befriet for skind og kerner og hakket med en kniv.

Anretning:
Brødet afskorpes og ristes og serveres ved siden af den kogende suppe. I en skål serveres tomatpastaen, så man selv kan røre så meget af den i sin portion suppe, som man har lyst til.





karakterer:
Opskriften er vist 9417 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-18 15:55:21
Skal man ligefrem bruge levende rejer? Hvordan skal det forståes, og hvornår skal man dræbe dem?