Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karry - rejesuppe

Karry - rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 spsk.karry
2 hakkede løg
2 ds.hakkede flåede tomater
3-4 fedhvidløg
1 ds.ferskner
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
200 g.rejer
 Evt.creme fraiche
 


Opskrift:

Karry og de hakkede løg svitses i olie. De hakkede, flåede tomater tilsættes og koges med i 20 min. Hvidløg, halvdelen af saften fra fersknerne, 2/3-dele af ferskenerne i tern, piskefløde, salt & peber tilsættes. Koges op, rejer tilsættes. Evt. cremefraicheklatter til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (28 stemmer)

Opskriften er vist 23656 gange,
og udskrevet 967 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

the guy who hate food  -  2012-03-05 14:06:08
det kunne være dejligt hvis den var indelt i hvor mange personer det var til


lasani  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig god,fin smag og den er rigtig fin med kokusmælk og ristet kylling


Lone  -  0000-00-00 00:00:00
Er vi så ikke ude i en helt anden opskrift....??


Cecilie og Christian  -  0000-00-00 00:00:00
Den er også rigtig god hvis du benytter rød karry, kokosmælk istedet for fløde og rejer kan erstattes med ristet kyllinge stykker


kristian  -  0000-00-00 00:00:00
det er fin