Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græske rejer 02

Græske rejer 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt af : Jette

Indsendt :




Ingredienser:
200 g.pæne store rejer
4 skalotteløg
4 fedhvidløg
400 g.tomater
1 spsk.olivenolie
125 g.fetaost
1 dl.hvidvin
2 spsk.hakket persille
1 spsk.friskhakket oregano
 Salt
 peber
 sukker
1 spsk.olivenolie til gratinering
 


Opskrift:

Tø rejerne langsomt op i køleskabet, hvis det er frosne rejer, og dup dem tørre med køkkenrulle.

Pil skalotteløg og hvidløg og hak dem allesammen fint. Skær tomaterne i små stykker. Svits løgene møre i olien på 4-5 min ved jævn varme og omrøring. Tilsæt tomater, hvidvin, persille, oregano samt lidt salt og peber. Læg låg på og lad det simre ½ time, tag evt låget af de sidste 10 min, så lidt af væden kan dampe af. Smag til med salt, peber og sukker.

Hæld halvdelen af tomatsaucen i 4 små ovnfaste skåle. Fordel rejerne og dæk med resten af tomatsaucen. Smuldr fetaosten over til sidst og dryp me olivenolie. Sæt skålene i ovnen 5-7 min ved 225 grader, til osten begyner at gyldne.

Spis rejerne varme med brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 20058 gange,
og udskrevet 681 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2010-03-27 16:17:19
1/6-2007. udemærket ret. Varm tomatsovsen på inde i ovnen, når den er varm kommes rejerne i, og så skal de kun have yderligere 5 minutter. Hvidvin og sukker kan godt springes over. OBS brug friske rejer - de er bedst.


  -  0000-00-00 00:00:00
engelsk udgave