Derefter pureres de hele i blenderen sammen med hvidløget.
Æg, æggeblommer og fløde blandes heri, og det passeres gennem en sigte
De rensede svampe sauteres på en pande i olien.
Purløg, persille og skalotteløg efter smag vendes i, og det krydres med salt og peber.
Blandingen vendes i lammehjernerne, som kommes i en smurt form.
Terrinen bages i ovnen i vandbad ved 180 grader i 30 min., derefter ved 160 grader i yderligere 50 min.
Terrinen serveres i skiver med denne sauce:
Skalotteløgene sauteres blidt i smørret.
Hvidvin og vermouth tilsættes og det simrer, til vinene næsten er kogt væk.
Det kolde smør piskes gradvist i i små klumper.
Der smages til med lidt citron samt salt og peber, og saucen sigtes, inden den tilsættes esdragonblade til sidst.
Retten kan suppleres med tomater, befriede for skind, skåret i skiver, der drysses med salt og hakket frisk kørvel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(10 stemmer)
Opskriften er vist 7311 gange, og udskrevet 116 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider