Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejesuppe

Rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.piskefløde
1 ds.ferskner
450-500 g.rejer i lage
4 spsk.karry
1-3 spsk.hvidløgspulver
1 ds.flåede tomater
 


Opskrift:

Tomaterne hældes i en gryde og varmes op medens de deles lidt. Rejelagen hældes ved, under opvarmningen. Fløde hældes i og suppen smages til med karry og hvidløgspulver efter smag. Suppen koges op. Når suppen er under kogepunktet igen kommes rejerne i holdes varm et par minutter og suppen er færdig.

Serveres med flutes







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 9773 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu