Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvordan man tilbereder krokodille kød

Hvordan man tilbereder krokodille kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Krokodille

Oprindelsesland : Australien

AustralienKilde : Randi Buchwald

Indsendt :





Ingredienser:
 krokodille


Opskrift:

Krokodille er meget let at forberede og koge. Det er best kogt frosset fordi når det bliver tøet op løber saften ud og kødet mister smagen. Det skla koges et par minutter på begge side og så stå et par minutter. Det er best når det er serveret lige stegt-kogt nok )medium rare som det kaldes om rødt kød. Brug ikke en masse ingredienser (andre end krydderier og krydderurter) + ikke flere end 3 er anbefalet. Hvis du steger det på panden brug altid smør eller oliven olie da det ikke vil afgive deres egen smag til retten. Hold retten enkelt og simple.

Tips:

Rådet er fra den Australske krokedille handlende.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (51 stemmer)

Opskriften er vist 32549 gange,
og udskrevet 436 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gunner  -  2016-05-31 15:37:03
lid smagsløs