Krokodille er meget let at forberede og koge. Det er best kogt frosset fordi når det bliver tøet op løber saften ud og kødet mister smagen. Det skla koges et par minutter på begge side og så stå et par minutter. Det er best når det er serveret lige stegt-kogt nok )medium rare som det kaldes om rødt kød.
Brug ikke en masse ingredienser (andre end krydderier og krydderurter) + ikke flere end 3 er anbefalet. Hvis du steger det på panden brug altid smør eller oliven olie da det ikke vil afgive deres egen smag til retten. Hold retten enkelt og simple.
Tips:
Rådet er fra den Australske krokedille handlende.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.4
(52 stemmer)
Opskriften er vist 34169 gange, og udskrevet 469 gange.
Kommentarer
gunner - 2016-05-31 15:37:03 lid smagsløs
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider