Nem japansk rejesuppe

Nem japansk rejesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.rejer
1 ds.flåede tomater
1 ds.ferskner
2 fedhvidløg
1 løg
2-3 spsk.karry
0.25 piskefløde
1 stor kop vand
1 grønsag bouillonterning
 evt.kinakål
 
Opskrift:
Svits løg og hvidløg med karry. Tilsæt flåede tomater, saften fra fersknerne, fløde og bouillon. Lad det simre i et kvarter og skær imens ferskner og kinakål fint. Put til sidst rejer og ferskenstykker i suppen (OBS: må nu ikke koge).

Læg strimlet kinakål i bunden af tallerknerne, inden suppen hældes over. Hvis du bruger den som hovedret, server den da med flutes som tilbehør.

Tips:

Denne suppe smager fantastisk godt og er velegnet som forret, når du skal have gæster.





karakterer:
Opskriften er vist 32219 gange,
og udskrevet 1322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-26 23:34:04
Ganske få supper i verden kan måle sig med denne super suppe Et hjemmebagt flûte hører sig til denne fremragende suppe Bliv færdig og server på et kvarter

  -   2009-01-22 16:01:43
den er nem og god, fresknerne er helt specielle i en suppe - brug evt blot kaffefløde

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker, og nem at lave. Tip: kom lidt risnudler i bunden af skålen ved servering.