hestefars (oksefars kan også bruges)500 g. hestefars (oksefars kan også bruges)
4
fed
hvidløg4 fed hvidløg
2.5
dl.
creme fraiche2.5 dl. creme fraiche
1
pk.
bacon i skiver1 pk. bacon i skiver
salt salt
peber peber
Opskrift:
Farsen blandes med hvidløg, creme fraiche, salt 6 peber. Prøv dig frem med mængden af creme fraichen, men farsen bliver rimelig lind. Form bøfferne og sno en skive bacon rundt om dem. Læg dem i et ovnfast fad og put dem i en forvarmet på 180 grader i ca. 1 time alt efter hvor røde/gennemstegte du ønsker dem.
Tips:
Serveres med pommesfrites, salat og flütes. Du kan evt. vikle de ekstra baconskiver omkring nogle bønner, putte pakkerne i et ovnfast fad og sætte dem i ovnen sammen med bøfferne i ca. ½ times tid.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(155 stemmer)
Opskriften er vist 21822 gange, og udskrevet 681 gange.
Kommentarer
Arnesto - 2018-05-08 16:29:21 De smager så dejligt, og især bønnerne. De inspirerede mig til at pakke ting ind i bacon og putte dem i ovnen, jeg kan foreslå asparges.
- 2011-03-31 13:19:45 de er SUPER GODE, men holder med Anne Marie med de 2dl.creme fraiche. vi fik bage kartofler til og salat,hvidløgssmør.kartoflerne kom lidt før i ovnen.
Anne Marie - 2009-12-20 17:24:55 Efter min mening skal der ikke mere end 2 dl. creme fraiche i farsen. Hvis der kommer mere i så bliver den for slatten...
Men ellers er bøfferne sindsyge gode... De smager af hvidløg uden det bliver for meget.
Ditte - 2009-02-20 11:41:41 Verdens bedste hakkebøffer
gitte - 0000-00-00 00:00:00 de er bare dejlige og nemme at alve også til hverdag med 3 børn der gerne vil hjælpe
musse - 0000-00-00 00:00:00 De er bare super gode, dejlig saftige og fulde af smag uden at hvidløget smager helt igennem. Perfekte til en nem gæstemenu
lisbeth - 0000-00-00 00:00:00 rigtig gode og der er en rigtig dejlig smag i...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider