Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æg i sennepssauce og bacon

Æg i sennepssauce og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Æg i sennepssauce og bacon, billede 4 Æg i sennepssauce og bacon, billede 1 Æg i sennepssauce og bacon, billede 2 Æg i sennepssauce og bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 nykogte æg
150 g.røget bacon i tern
1-2 tsk.sennepspulver
50 g.smør
50 g.hvedemel
5 dl.mælk
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Rist bacon på en tør pande. Læg det på fedtsugende papir. Rør sennepspulver ud i lidt vand og lad det trække nogle minutter. Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og lad det snurre sammen under omrøring. Spæd lidt efter lidt med mælken , stadig under omrøring. Lad saucen småkoge et par minutter og smag til med salt, peber og det udrørte sennepspulver. Læg de endnu varme æg i en varm skål, hæld saucen over og strø bacon på toppen.

Tips:

Serveres som forret med rugbrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21891 gange,
og udskrevet 621 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

TOVE POULSEN  -  2008-02-02 22:44:37
det lyder lækkert. men, men, senneppulver,må ikke koge, så bliver den "ram"