Æg i sennepssauce og bacon

Æg i sennepssauce og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æg i sennepssauce og bacon, billede 4 Æg i sennepssauce og bacon, billede 1 Æg i sennepssauce og bacon, billede 2 Æg i sennepssauce og bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 nykogte æg
150 g.røget bacon i tern
1-2 tsk.sennepspulver
50 g.smør
50 g.hvedemel
5 dl.mælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rist bacon på en tør pande. Læg det på fedtsugende papir. Rør sennepspulver ud i lidt vand og lad det trække nogle minutter. Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og lad det snurre sammen under omrøring. Spæd lidt efter lidt med mælken, stadig under omrøring. Lad saucen småkoge et par minutter og smag til med salt, peber og det udrørte sennepspulver. Læg de endnu varme æg i en varm skål, hæld saucen over og strø bacon på toppen.

Tips:

Serveres som forret med rugbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 28756 gange,
og udskrevet 694 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-02 22:44:37
det lyder lækkert. men, men, senneppulver,må ikke koge, så bliver den "ram"