Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mælkebøtteblomstsyltetøj ( Confiture Aux Fleurs De Pissenlits )

Mælkebøtteblomstsyltetøj ( Confiture Aux Fleurs De Pissenlits ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Mælkebøtte

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Randi Buchwald

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.mælkebøtte blomster (plukket lige før de skal bruges).
 
1.5 l.vand
 
750 g.sukker for hver liter saft du får efter kogning.
 
1 citron saft herfra
2 appelsiner
 


Opskrift:

Vask appelsinerne godt og skær dem i småstykker uden at skrælle dem. Vask også mælkebøtte blomsterne godt og tør dem lidt i en blød viskestykke. Kog dem i vandet sammen med appelsinerne i en time, dræn dem gennem en si.

Mål saften du får ud af det, tilsæt citron saften samt den rigtige mængde af sukker. Kog endnu en time. Køl saften af før du putter dem i steriliserede glas.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (33 stemmer)

Opskriften er vist 16163 gange,
og udskrevet 748 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sam  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at koge det ind, ISTEDET for at komme geleringsmiddel i.. det er unødvendigt.. det tager et par timer... men bliver KANONT GODT!!


Bente  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har også forsøgt mig med denne opskrift, det var fantastisk hvilken farve og duft MEN ja der skal geleringsmiddel i, smager som sød honning så til jer der ikke har prøvet ud og samle blomster GOD FORNØJELSE


Lars H. Martensen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg lavede syltetøjet i går. I dag var jeg til frokost hos naboen og der brugte vi det oven på forskellige oste, og jeg skal love for at det var godt. Men kom geleringsmiddel i - ellers løber den væk.


Inge  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en meget spændende smag. Det bliver ikke sidste gang jeg laver den


Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Det ligner meget min opskrift på mælkebøttesirup. Smager fantastisk til is eller en god chokoladekage.


  -  0000-00-00 00:00:00
Er denne opskrift ikke det man kalder for mælkebøttehonning eller mælkebøttesirup ??


Vagner  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har ikke været igang endnu, men med alt det sukker, så tror jeg på, at geleringsmiddel er unødvendigt for en rigtig god konsistens.


Vagner  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg er enig med Anni. Men jeg glæder mig alligevel til at smage på varen. Min bedstemor lavede også gelé af rosenhoveder. Det var rigtig lækkert. Det var mens jeg var en lille dreng i slutningen af 50'erne


Anni  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man ikke skal bruge appelsinerne og blomsterne til det færdige syltetøj så er det jo gele vi taler om og ikke syltetøj!


Lilli  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal bruges geleringsmidel for at få syltetøjet i den rette konsistens


  -  0000-00-00 00:00:00
Husk nu IKKE plukke mælkebøtteblomsterne tæt på trafikerede veje, eler på plæner der nyligt er blevet sprøjtet.