| |
|
Grøn bulgur
Grøn bulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | dl. | bulgur4 dl. bulgur | 1 | | løg1 løg | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | 2 | tsk. | olivenolie2 tsk. olivenolie | 1 | bdt. | persille1 bdt. persille | 2 | kviste | basilikum - frisk2 kviste basilikum - frisk | | | |
| |
Hak løget fint og sauter det i olie med presset hvidløg ved jævn varme i 3 min., eller til løgene er klare.
Vend bulguren i og kom 6 dl vand og 1 tsk salt ved. Bring i kog og kog for svag varme i 15 min. Bland hakket persille og basilikum i ved servering.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13607 gange, og udskrevet 260 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|