Bulgur blandes med valnødder, ost, krydderier og persille. Æggene piskes med 2 spsk vand og 2 spsk olie og røres i bulgurblandingen. Farsen hviler i 10 minutter. Farsen formes til små boller som rulles i birkes og steger i olie.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 24611 gange, og udskrevet 287 gange.
Kommentarer
Dot - 2008-02-07 16:51:10 Ja, det tror jeg da helt bestemt ;-)
Birgit - 0000-00-00 00:00:00 Skal bulgur mon koges før den tilsættes farsen????????????????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider