Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammegryde med vindruer og couscous

Lammegryde med vindruer og couscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
700 g.lammekød i store terninger (bov, kølle eller magert bryst)
250 g.skalotteløg
1 1/2 spsk.olie
3 tsk.stødt spidskommen
1 lille kvist frisk rosmarin eller 1 stk. tørret rosmarin
 salt
 peber
3 dl.vand
1 1/2 dl.mørke rosiner
250 g.stenfri vindruer
 


Opskrift:

Tilbehør:
3 dl cous-cousgryn koges efter anvisning på pakken (kogetid 5 minutter) røres med 1 spsk. olivenolie, lidt salt og frisk hakket mynte. Cous-cous er dampede hvedekorn.

Pil løgene og skær dem evt. i halve. Drys kødet med spidskommen og brun det godt i olien (evt. af to gange). Tag det op.

Brun løgene. Kom kødet tilbage sammen med rosmarin, salt, peber og vand. Bring i kog og lad det simre under låg til kødet er næsten mørt, ca. 45 minutter. Kom rosinerne i og kog igen 5 minutter. Kom druerne i og kog igen 10 minutter. Skyen skal være tæt og tynd, ikke som almindelig sauce.

Server med nykogt cous-cous.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6722 gange,
og udskrevet 116 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu