Pisk fløden stiv og fyld den i en sprøjtepose, der lægges i køleskabet, mens kaffen laves.
Skær vanilje isen i mindre terninger, der fordeles i 4 høje glas. Smag kaffen til med sukker og hæld den over isen (glasset skal være 5/6 fyldt). Sprøjt flødeskum øverst og drys med chokolade. Stik evt. en isvaffel ned i flødeskummet.
Serveres med sugerør og ske.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(15 stemmer)
Opskriften er vist 12213 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Musen - 2012-09-03 19:43:22 Til malthe der står også det skal i 4 glas ik
malthe - 2007-10-24 18:57:32 rimelig meget til én person
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider