Dup lammekødet tørt og gnid med presset hvidløg, salt og kværnet peber.
Brun kødet godt i olie på en pande eller i en lav stegegryde.
Steg dem færdige i gryden med ganske lidt vand ved eller læg dem i et fad og steg dem i ovnen.
I gryde er stegetiden 15-20 minutter under låg, i ovn 15-20 minutter ved 190 grader.
Lad kødet hvile 10-15 minutter inden det skæres i skiver på tværs af kødfibrene.
Tomatcremen:
kom tomaterne på panden og kog godt ind til det meste af væden er fordampet.
Rør cremefraiche, sennep og majsstivelse sammen og rør det i tomaterne
Rør hele tiden til det bliver en tyk creme
Vend persille i og smag til med salt og peber.
Server cremen til kødet sammen med pasta , kartofler eller grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 13923 gange, og udskrevet 521 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider