Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Damelår

Damelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 lillehakket løg
500 g.hakket lammekød
25 g.smør
2-3 dl.løse kogte ris
 Salt
 peber
3 tsk.stødt kanel
1 æg
 
 Til panering:
 
2 æg
100 g.rasp
 Olie til stegning


Opskrift:

Rist løg og halvdelen af kødet i smør, til kød og løg er fint ristet og væden er kogt ind. Afkøl let og bland med det rå kød, ris og krydderier.

Form farsen til aflange boller, og tryk dem let flade. Pisk æggene til panering let sammen, vend frikadellerne heri og derefter i rasp.

Gennemsteg dem i olie til de er gyldne.

Serveres til ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 26995 gange,
og udskrevet 307 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K-  -  2010-06-15 15:49:36
Retten kan sagtens laves med hakket oksekød. Det smager bare godt.


fazil koc  -  2008-04-08 17:10:51
damelår er en tyrkisk ret, udtrykket er dirkete oversættelse fra tyrkisk. smage degligt.


  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt