Damelår

Damelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lillehakket løg
500 g.hakket lammekød
25 g.smør
2-3 dl.løse kogte ris
 Salt
 peber
3 tsk.stødt kanel
1 æg
 
 Til panering:
 
2 æg
100 g.rasp
 Olie til stegning
Opskrift:
Rist løg og halvdelen af kødet i smør, til kød og løg er fint ristet og væden er kogt ind. Afkøl let og bland med det rå kød, ris og krydderier.

Form farsen til aflange boller, og tryk dem let flade. Pisk æggene til panering let sammen, vend frikadellerne heri og derefter i rasp.

Gennemsteg dem i olie til de er gyldne.

Serveres til ris.





karakterer:
Opskriften er vist 29641 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-15 15:49:36
Retten kan sagtens laves med hakket oksekød. Det smager bare godt.

  -   2008-04-08 17:10:51
damelår er en tyrkisk ret, udtrykket er dirkete oversættelse fra tyrkisk. smage degligt.

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt