| |
|
Damelår
Damelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | lille | hakket løg1 lille hakket løg | 500 | g. | hakket lammekød500 g. hakket lammekød | 25 | g. | smør25 g. smør | 2-3 | dl. | løse kogte ris2-3 dl. løse kogte ris | | | Salt Salt | | | peber peber | 3 | tsk. | stødt kanel3 tsk. stødt kanel | 1 | | æg1 æg | | | | | | Til panering: Til panering: | | | | 2 | | æg2 æg | 100 | g. | rasp100 g. rasp | | | Olie til stegning Olie til stegning |
| |
Rist løg og halvdelen af kødet i smør, til kød og løg er fint ristet og væden er kogt ind. Afkøl let og bland med det rå kød, ris og krydderier.
Form farsen til aflange boller, og tryk dem let flade. Pisk æggene til panering let sammen, vend frikadellerne heri og derefter i rasp.
Gennemsteg dem i olie til de er gyldne.
Serveres til ris.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 27909 gange, og udskrevet 360 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Grethe K- - 2010-06-15 15:49:36 Retten kan sagtens laves med hakket oksekød. Det smager bare godt.
fazil koc - 2008-04-08 17:10:51 damelår er en tyrkisk ret, udtrykket er dirkete oversættelse fra tyrkisk. smage degligt.
- 0000-00-00 00:00:00 smager godt
|
|