Lammepostej

Lammepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.lammelever
500 g.skært lammekød
125 g.champignon
2 løg
1-2 fedhvidløg
2 æg
50 g.valnøddekerner
2 dl.fløde
2 spsk.hakket persille
0.5 tsk.merian
1 tsk.timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak lammelever, lammekød og løg én gang.

Hvidløg presses og champignoner og valnødder håndhakkes og blandes i farsen. Rør æg, fløde, persille og øvrige krydderurter i den hakkede fars. Smag til med salt og peber.

Farsen kommes i en smurt form eller ovnfast skål. Farsen kan evt. dækkes med røgede skiver lam (eller bacon). Postejen bages i ovnen ved 180 grader i 60-75 minutter.

Hvis postejen ønskes fastere (lettere at skære)kan farsen tilsættes 1-2 tsk husblaspulver. Der kan evt. også lægges et pres på postejen under afkølingen.

Tips:

Lammepostejen egner sig fint til at spise kold som forret eller som en del af et frokostbord.





karakterer:
Opskriften er vist 26016 gange,
og udskrevet 688 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu