Pil et løg, hak det fint og steg det i lidt af olien.
Tilsæt tomatpuré, krydderier og de pressede fed hvidløg.
Hæld bouillonen over og lad det småkoge under låg i ca 15 min.
Skær imens leveren i tynde strimler og vend dem i hvedemel, salt og peber.
Pil de sidste 2 løg og snit dem groft.
Varm resten af olien i en stegepande og steg lever og løg heri.
Hæld lever og løg i saucen.
Rør maizenamelet ud i fløden og jævn retten hermed.
Serveres med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10791 gange, og udskrevet 461 gange.
Kommentarer
Vivian - 2008-10-17 11:45:23 Hej vil varmt anbefale denne ret... Serverede ris med ærter og majs i.
Vivian - 2008-10-13 14:17:30 Har lige købt lam... Så denne opskrift skal da prøves.Lyder lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider