Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dahorp

Dahorp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dahorp, billede 4 Dahorp, billede 1 Dahorp, billede 2 Dahorp, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.lammebryst uden ben
4 spsk.smør
1 suppevisk
3 småløg
2 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 l.lammebouillon
3 dl.ris
1 spsk.eddike
 Peber
Opskrift:
Skær kødet i tern og brun det i smør. Tilsæt hakket løg, hvidløg, suppevisk og strimlet peberfrugt. Lad det brune et øjeblik. Hæld bouillon ved og kog det i 30 minutter.

Tilsæt risene og lad det koge yderligere 20 minutter.

Smag retten til med peber og eddike. Tag suppevisken op, og server retten.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 23509 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

pia  -  2008-01-10 17:47:04
måske man ikke skulle komme peberfrugten i allerede fra starten. du koger strukturen og meget af smagen ud af den. og det er jo synd når peberfrugt er en utrolig lækker grønsag

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig fyldig smag, men lige lidt nok ris til 4 pers., en anden gang ville jeg tilsætte 1-2 dl. ris mere og lidt ekstra vand.

Jakob  -  0000-00-00 00:00:00
Brugte svinekød i stedet for lam. Men det gjorde ikke noget. Smagte utroligt godt og er meget nem at lave. Jeg vil nu ikke tilføre grønpeber næste gang, da jeg ikke synes det smager godt kogt. Men det er nok bare mig.