Toppen skæres af ananaserne
og de udhules med en kniv.
Frugtkødet blendes med kokosmel,
Malibu Rom, ananasjuice og sukker efter smag. Frugtkød og kokosmel sies fra.
En god portion isterninger hamres
i mindre stykker med en kødhammer
og blendes med sukker til en hvid,
grødet konsistens. Malibu-blandingen
blendes kort med isen.
Servering:
De udhulede ananas stilles på en
lille gratinskål el lign. fyldt med lidt is.
Blandingen fyldes i ananaserne, der hver pyntes med en drinksparasol
og to sugerør. En sikker isbryder...!
Tips:
Variation:
Ananas, kokosmel, Malibu Rom, ananasjuice
og sukker kan blendes med vaniljeis og
serveres til dessert i de udhulede
ananasskaller, der flækkes på langs.
Pynt med chokoladesovs og
chokoladekringler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7326 gange, og udskrevet 111 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider