Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Charmoula marinade til grillning af fisk og kød

Charmoula marinade til grillning af fisk og kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 rødløg
2 knuste fed hvidløg
2 spsk.stødt kommen
2 spsk.paprika
1/4 tsk.rød chili flager (tørret) eller hak evt. selv en tørret chili groft.
4 spsk.hakket bredbladet persille
2 spsk.citron saft
4 spsk.hakket koriander blade
4 spsk.olivenolie
1 tsk.havsalt
 Friskkværnet sort peber
 
 


Opskrift:

Alle ingredienserne kommes i en blender eller hakkes meget fint.

Kommes i en gryde og varmes let op. Køles af og bruges generøst

Tips:

Fede fisk egner sig bedst, da de tager kortere tid for marinaden at give smag til. Brug f.eks. laks, makrel eller helleflynder. Marineres i store tern på spyd og grilles på grillpande i ovn eller over havegrillen. I stedet for fisk kan der bruges lam, kylling eller kalv.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 22865 gange,
og udskrevet 378 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Isabella  -  2007-10-16 09:56:15
Det smager utoligt godt til fisk