smuttede hele mandler3 1/2 dl. smuttede hele mandler
2
kanelstænger2 kanelstænger
200
g.
rosiner200 g. rosiner
1
spsk.
stødt kanel1 spsk. stødt kanel
2
dl.
oliven olie2 dl. oliven olie
2
revede løg2 revede løg
1/2
l.
tomatjuice (kør f.eks. 600-800 g tomater gennem en saftpresser)1/2 l. tomatjuice (kør f.eks. 600-800 g tomater gennem en saftpresser)
2
kg.
flåede tomater på dåse eller en tilsvarende mængde flåede friske tomater2 kg. flåede tomater på dåse eller en tilsvarende mængde flåede friske tomater
1 1/2
kg.
skrabede kartofler1 1/2 kg. skrabede kartofler
Evt. vand til det dækker Evt. vand til det dækker
Opskrift:
Mariner lammet i hvidløg, safran, ingefær, paprika, sort peber, revet løg, stødt og hel kanel i 3-4 dage i køleskabet eller i 2 dage ved stuetemperatur.
Tør stykkerne af. Brun kraftig i olivenolie, tilsæt resten minus mandlerne, rosinerne og kartoflerne.
Kog sagte 2 - 2 1/2 time ved konstant skumning, og lige inden kødet er mørt tilsættes resten og koges 20 min ekstra.
Pynt med hakkede koriander/persille. Godt brød, Couscous.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10559 gange, og udskrevet 183 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider