Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råmælksbudding

Råmælksbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
15-20 tvebakker
 lidtsødmælk
 hvedemel
 mannagryn
 lidtsukker
 flæsketerninger
 sirup
 evt.saftsauce
 
Opskrift:
Efter koen har kælvet får kalven altid den første mælk. Derefter malkes en portion ud, som står til næste dag, hvor man skummer fløden af. Det var det der blev brugt til buddingen. Tvebakkerne knuses og sættes i blød i lidt sødmælk. Derefter tilsættes fløden samt lidt mel og mannagryn, så meget at det får en passende konsistens - lidt sukker tilsættes. Dejen fyldes i en buddingform, ca. 20 cm høj, med et rør i midten, således at buddingen også koger indefra. Koges i vandbad ca. 3 timer. Serveres med flæskesauce (stegte flæsketerninger tilsat sirup), kan også serveres med saftsauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11507 gange,
og udskrevet 165 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu