frisk fersken eller fersken fra dåse0.5 frisk fersken eller fersken fra dåse
0.25
citronsaft0.25 citronsaft
0.75
hvid rom0.75 hvid rom
1.5
tsk.
florsukker1.5 tsk. florsukker
knust is knust is
Opskrift:
Fersken, citronsaft, sukker, rom og is kommes i den elektriske blender ved minimum hastighed i 20 sekunder.
Serveres usiet i mellemstort glas.
Hvis der i stedet for frisk fersken anvendes syltet fersken tilsættes der ingen sukker
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6229 gange, og udskrevet 76 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider