Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret Lammekølle med timian og citron samt fennikel, kartofler og sauce Jus

Marineret Lammekølle med timian og citron samt fennikel, kartofler og sauce Jus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 lammekølle
 
 Marinade:
0.25 bdt.timian
0.5 citron
1 dl.Jomfruolivenolie
 
4 bagekartofler
1 fennikel
4 semi-soltørret tomater
200 g.smør
 
100 g.smør
 lidt timian
 citronskal
 salt
 
Opskrift:
Lammekøllen skal ligge i marinaden i 2 timer, derefter skal den steges i ovnen ved 180 grader i 11/4 time og derefter hvile 15 min.

Fenniklen skæres i små tern og sauteres i smørret. Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Kom skiftevis fennikel og kartofler i cocotteskål og i midten lægges 1 stk. semi-soltørret tomat.

Sauce Jus Stegesky monteres med smør tilsættes timian og reven citronskal, smag til med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14937 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

palmqvist2000  -  2014-10-23 13:43:55
Mærkelig opskrift, da den ikke beskriver hvordan kartoflerne og fennikelen skal tilberedes, og den findes også med lavere karakter her: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=20815&sognavn=lammek%F8lle%20timian. Sauce Jus betyder kort og godt stegesky, så hvorfor ikke bare nøjes med at skrive det?

ULLA  -  2006-12-14 18:00:14
HVAD ER SAUCE JUS

  -  0000-00-00 00:00:00
hele midterafsnittet handler om fennikel og kartoffel?

Martin  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad med at skrive hvordan kartoflerne skal tilberedes?