Marineret Lammekølle med timian og citron samt fennikel

Marineret Lammekølle med timian og citron samt fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle
 
 Marinade:
0.25 bdt.timian
0.5 citron
1 dl.Jomfruolivenolie
 
4 bagekartofler
1 fennikel
4 semi-soltørret tomater
200 g.smør
 
100 g.smør
 lidt timian
 citronskal
 salt
 
Opskrift:
Lammekøllen skal ligge i marinaden i 2 timer, derefter skal den steges i ovnen ved 180 grader i 11/4 time og derefter hvile 15 min.

Fenniklen skæres i små tern og sauteres i smørret. Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Kom skiftevis fennikel og kartofler i cocotteskål og i midten lægges 1 stk. semi-soltørret tomat.

Sauce Jus Stegesky monteres med smør tilsættes timian og reven citronskal, smag til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 16943 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-14 18:00:14
HVAD ER SAUCE JUS

  -   2005-01-01 01:01:01
hele midterafsnittet handler om fennikel og kartoffel?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad med at skrive hvordan kartoflerne skal tilberedes?