Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rom Æggesnaps

Rom Æggesnaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Long Drinks

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 cl.Hansen rum
1 æggeblomme
3 tsk.fløde
2 tsk.flormelis
 reven muskat
 
Opskrift:
Ryst meget kraftigt med knust is og si over i mellemstort glas Reven muskat på toppen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11199 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mikkel  -  2007-12-16 12:22:35
for endnu bedre resultat; prøv med en rom af god kvalitet, eksempelvis mørk rhum agricole fra Clement eller Bally, Barbancourt eller Santa Teresa. Udskift Flormelis med uraf. rørsukker