Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kandiseret frugt

Kandiseret frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Til 500 g. frugt beregnes
 
750 g.sukker
5 dl.vand
 
Opskrift:
Man kan med held kandisere blommer, ferskner og pærer. Blommer og ferskner skoldes, flås og udstenes. Pærer skrælles, deles og befries for kernehus. Frugt, sukker og så meget vand, at det dækker, bringes langsomt i kog og koges sagte til frugten er mør. Den tages op og afdryppes på en rist i et lag. Lagen koges hurtigt ind til 110-115 gr, eller til en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Frugten lægges igen i lagen og koges meget sagte 5 min. Den lægges atter på rist, til den er fuldstændig tør. Kandiseret frugt kan overtrækkes med chokolade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28791 gange,
og udskrevet 365 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu