Indbagt parfait med marengs

Indbagt parfait med marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
40 g.flormelis
2 æggeblommer
2 dl.fløde
150 g.frugt
 
 Marengs:
125 g.sukker
2 æggehvider
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes næsten stive. Tilsæt sukkeret og pisk videre i ca. 8 min., til de er helt stive. Smør lidt af marengsmassen ud til to bunde og bag dem i ovn ved 100 grader i ca. 45 min. Flormelis og æggeblommer piskes luftig, og den piskede fløde vendes i. Tilsæt eventuelt smag efter eget valg. Fordel cremen i små forme og læg et marengslåg i bunden og sæt dem i fryseren i fem timer. De tages derefter ud af formene, og resten af marengsmassen fordeles over dem. Sættes i forvarmet ovn ved 200 grader i 4 min. Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 8585 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu