Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarber med marengslåg

Rabarber med marengslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.rabarber
300 g.jordbær
1 spsk.sukker
1 tsk.vaniljesukker
 
 Marengs:
3 æggehvider
l00 g.sukker
 
Opskrift:
Rens rabarberne, skær dem stykker på 2-3 cm og læg dem i et tærtefad. Skær jordbærrene i kvarter og fordel dem mellem rabarberstykkerne. Bland sukker og vaniljesukker og drys det ud over frugten. Pisk æggehviderne skummende og hæld sukkeret i under piskning. Pisk derefter æggehviderne, til de er helt hvide og stive. Fordel rnarengsmassen over frugten Og bag desserten nederst i ovnen ved 200*, til den er gyldenbrun på toppen (ca. 15-20 min.).

Desserten spises, mens den er varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 17853 gange,
og udskrevet 410 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu